WWE Royal Rumble 2019: ora fanombohana lalao, fampahalalana mivantana mivantana, fahitalavitra fahitalavitra, fitarihana fantsona & ahoana ary aiza no hijerena an'i India

>

Raiso eto ny fanamarihana mivantana WWE Royal Rumble 2019, fanavaozana mivantana ary fanasongadinana

WWE Royal Rumble 2019 dia hetsika goavambe ho an'ny Wwe , satria izy io no ho karama-per-view voalohany amin'ny 2019, ary koa hanombohana ny Road to WrestleMania.

Ny karatra dia goavambe toy ny mahazatra, miaraka amin'ireo roa mifaninana amin'ny 30-Man sy 30-Royal Royal Rumble Maty hamaritana ireo mpifaninana isa 1 amin'ny tifitra lohateny ao amin'ny WrestleMania 35. Amin'ny vaovao hafa, hiatrika an'i Brock Lesnar i Finn Balor ho an'ny Titre Universal , raha mifanatrika amin'i Daniel Bryan i AJ Styles amin'ny WWE Championship.





Ny karatra iray manontolo dia goavana!

Vakio hatrany raha te hahalala bebe kokoa momba ny karatra, ary hahalala ny fomba sy ny toerana hijerena WWE Royal Rumble 2019 Live!



WWE Royal Rumble 2019 toerana, daty ary ora fanombohana

Toerana: Chase Field any Phoenix, Arizona, Etazonia.

Andro sy daty: alahady 27 janoary 2019

Fotoana fanombohana: alohan'ny fampisehoana: 5 PM ET (US), 10 PM (UK), 3:30 AM (IST)



Seho lehibe: 7 PM ET (US), 12 AM (UK), 5:30 AM (IST)

Ny karatra amin'izao fotoana izao ho an'ny WWE Royal Rumble 2019 dia misy

- Lalao Rhin-Royal R-30 lehilahy

- Lalao Vehivavy mihorongorona vehivavy 30-vehivavy

- Ronda Rousey (c) vs Sasha Banks amin'ny lalao Tompondakanana Tompondaka

- Asuka (c) vs Becky Lynch amin'ny lalao SmackDown Live Women Championship

- Daniel Bryan (c) vs AJ Styles amin'ny lalao WWE Championship

- Brock Lesnar (c) vs Finn Balor amin'ny lalao WWE Universal Championship

- Ny Bar (c) vs The Miz sy Shane McMahon amin'ny WWE Raw Tag Team Match

- Rusev (c) vs Shinsuke Nakamura amin'ny lalao WWE Etazonia

- Buddy Murphy (c) vs Akira Tozawa vs Hideo Itami vs Kalisto

Ahoana, oviana ary aiza no hijerena WWE Royal Rumble 2019 any India

WWE Royal Rumble 2019 dia hiaina ao amin'ny HD 2 sy Ten 2 HD any India. Halefa mivantana amin'ny tambajotra WWE ihany koa izy io. Ny fampisehoana mialoha dia hanomboka amin'ny 3:30 maraina ary ny fampisehoana lehibe amin'ny 5:30 maraina amin'ny 28 Janoary.